In dit uur lopen er verschillende acties. Lees hieronder voor welke acties u terecht kunt tussen 10.00 en 11.00 uur.

MAAK KANS OP 24 MAANDEN GRATIS LENZEN

Jij wilt 24 maanden niet hoeven te betalen voor jouw lenzen? Mooi! Dan ben je bij FERD Zien & Horen aan het juist adres.  Zet jij alvast je wekker?

Het enige dat je hoeft te doen is…

• Maak in ieder uur, tijdens het ’24 uur wakker’ event, een selfie in de winkel van Ferd Zien & Horen.

• Zorg dat op alle 24 selfies minimaal één medewerker van FERD Zien & Horen duidelijk herkenbaar in beeld staat.

• Zorg dat op alle 24 selfies de FERD Zien & Horen kortingsklok (incl. de aangegeven tijd) duidelijk herkenbaar in beeld staat.

• Je geeft, bij deelname, automatisch akkoord dat we je foto’s mogen gebruiken tijdens artikelen over deze actie.

• Toon na afloop van het ’24 uur wakker’ event, met 24 unieke foto’s, aan dat je hebt deelgenomen aan de actie. Dit doe je door je foto (evt. elk klokuur) te sturen naar de Facebookpagina van FERD Zien & Horen.

Deze actie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

WIN EEN GRATIS BED

Voor de kleine brildragende klanten hebben wij tussen 08.00 en 12.00 uur een speciale winactie! Wij hebben ballonnen met verschillende cijfers in onze winkel hangen. De gelukkige winnaar die het nummer ‘24‘ uit de ballon prikt wint een bed! Super handig om wat slaap in te halen!

Zaterdag om 12.00 uur mag het bed, inclusief lattenbodem, opgehaald worden. Deze is exclusief het dekbed en kussen.

KOM KIJKEN BIJ DE WERKZAAMHEDEN VAN COMMANDERIE EVENT CATERING

Commanderie Event Catering deelt alle 24 uren mee in het plezier van onze marathon! Dankzij Commanderie Event Catering, die speciaal tussen 12.00 en 11.59 uur aanwezig is, kunt u zelfs in de nacht genieten van een speciaal voor u gemaakt hapje en een drankje!

VOOR DE COOLSTE KIDS

Speciaal voor de coolste kids, of zelfs voor de leukste ouders, hebben wij tussen 08.00 en 11.00 uur verschillende huidvriendelijke glittertattoos die soms wel tot een week blijven zitten! Dankzij Clown Snoepy Entertainment loop je er super hip bij met je eigen gekozen tattoo! En wellicht past deze ook nog perfect bij je favoriete of net uitgekozen bril!

12% KORTING OP EEN HIGH END HOORTOESTEL

In samenwerking met HoorPartners vertelt onze audicien Marc u tussen 12:00 – 00:00 uur en 06:00 – 11:59 uur alle ins en outs over horen! Ook is Sivantos op vrijdag en GN ReSound op zaterdag aanwezig om u te adviseren. U profiteert van 12% korting per oor op een High End hoortoestel! Deze richt zich op spraak, is regelbaar met een smartphone, oplaadbaar en bijna onzichtbaar! En last but not least om vlot en vakkundig uw hoorconditie vast te stellen, heeft HoorPartners een hoorconditietest ontwikkeld. Speciaal voor u bieden wij deze test t.w.v. € 45,- volledig gratis aan! Wilt u graag gebruik maken van deze unieke kans? Zet uw wekker dan snel aan!

24% KORTING OP DE OPMAAT GEMAAKTE GEHOORBESCHERMING 

In samenwerking met HoorPartners vertelt onze audicien Marc u tussen 12:00 – 00:00 uur en 06:00 – 11:59 uur alle ins en outs over horen! Ook is Sivantos op vrijdag en GN ReSound op zaterdag aanwezig om u te adviseren. U profiteert van 24% korting op de opmaat gemaakte gehoorbescherming! Deze richt zich op spraak, is regelbaar met een smartphone, oplaadbaar en bijna onzichtbaar! En last but not least om vlot en vakkundig uw hoorconditie vast te stellen, heeft HoorPartners een hoorconditietest ontwikkeld. Speciaal voor u bieden wij deze test t.w.v. € 45,- volledig gratis aan! Wilt u graag gebruik maken van deze unieke kans? Zet uw wekker dan snel aan!

COLLECTIES BBIG, RED EN VINGINO

Wij hebben tijdens onze Kidsdag voor de allerjongste klantjes de collecties van BBIG, RED en Vingino in onze winkel. Sorry grote mensen, de kleurrijke, speelse en indrukwekkende brillen zijn alleen voor de kinderen! Weet u niet zeker welk montuur het beste bij uw kind past? Geen zorgen, er zijn speciaal voor u tussen 08.00 en 11.00 uur twee extra specialisten van BBIG en RED beschikbaar om de belangrijkste ‘brillen- en gezichtsdetails’ te vertellen! Kom eens bij ons in de winkel kijken en misschien sta jij straks weer helemaal hip op het schoolplein!

10% MONTUURKORTING

Tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangt u 10% montuurkorting op de gehele aanwezige collectie van correctiemonturen. Deze actie is geldig bij aankoop van een complete bril tussen 10.00 en 11.00 uur, niet geldig op zonnebrillen en niet te combineren met andere acties.

Combineren van kortingen niet mogelijk op één desbetreffend product.
Niet in combinatie met het KidsClub abonnement.*

U kunt bij gebruik van deze actie in veel gevallen ook nog profiteren van uw zorgvergoeding. Heeft u hier nog recht op? In de meeste gevallen declareren wij uw zorgvergoeding rechtstreeks. Wij bekijken dit graag samen met u in de winkel.