In dit uur lopen er verschillende acties. Lees hieronder voor welke acties u terecht kunt tussen 16.00 en 17.00 uur.

MAAK KANS OP 24 MAANDEN GRATIS LENZEN

Jij wilt 24 maanden niet hoeven te betalen voor jouw lenzen? Mooi! Dan ben je bij FERD Zien & Horen aan het juist adres.  Zet jij alvast je wekker?

Het enige dat je hoeft te doen is…

• Maak in ieder uur, tijdens het ’24 uur wakker’ event, een selfie in de winkel van Ferd Zien & Horen.

• Zorg dat op alle 24 selfies minimaal één medewerker van FERD Zien & Horen duidelijk herkenbaar in beeld staat.

• Zorg dat op alle 24 selfies de FERD Zien & Horen kortingsklok (incl. de aangegeven tijd) duidelijk herkenbaar in beeld staat.

• Je geeft, bij deelname, automatisch akkoord dat we je foto’s mogen gebruiken tijdens artikelen over deze actie.

• Toon na afloop van het ’24 uur wakker’ event, met 24 unieke foto’s, aan dat je hebt deelgenomen aan de actie. Dit doe je door je foto (evt. elk klokuur) te sturen naar de Facebookpagina van FERD Zien & Horen.

Deze actie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

KOM KIJKEN BIJ DE WERKZAAMHEDEN VAN COMMANDERIE EVENT CATERING

Commanderie Event Catering deelt alle 24 uren mee in het plezier van onze marathon! Dankzij Commanderie Event Catering, die speciaal tussen 12.00 en 11.59 uur aanwezig is, kunt u zelfs in de nacht genieten van een speciaal voor u gemaakt hapje en een drankje!

BEAUTY- EN STYLEADVIES

Wilt u weten welk montuur het beste staat bij de vorm van uw gezicht, uw haarkleur of huidtint? Vanaf 13.00 tot 21.00 uur is styliste Armanda Hesta aanwezig voor het geven van beauty- en styleadvies. Als u verzekerd wilt zijn van een plekje, reserveer dan vooraf telefonisch een tijdstip. Zo weet u zeker dat Armanda ook u persoonlijk kan adviseren.

12% KORTING OP EEN HIGH END HOORTOESTEL

In samenwerking met HoorPartners vertelt onze audicien Marc u tussen 12:00 – 00:00 uur en 06:00 – 11:59 uur alle ins en outs over horen! Ook is Sivantos op vrijdag en GN ReSound op zaterdag aanwezig om u te adviseren. U profiteert van 12% korting per oor op een High End hoortoestel! Deze richt zich op spraak, is regelbaar met een smartphone, oplaadbaar en bijna onzichtbaar! En last but not least om vlot en vakkundig uw hoorconditie vast te stellen, heeft HoorPartners een hoorconditietest ontwikkeld. Speciaal voor u bieden wij deze test t.w.v. € 45,- volledig gratis aan! Wilt u graag gebruik maken van deze unieke kans? Zet uw wekker dan snel aan!

24% KORTING OP DE OPMAAT GEMAAKTE GEHOORBESCHERMING 

In samenwerking met HoorPartners vertelt onze audicien Marc u tussen 12:00 – 00:00 uur en 06:00 – 11:59 uur alle ins en outs over horen! Ook is Sivantos op vrijdag en GN ReSound op zaterdag aanwezig om u te adviseren. U profiteert van 24% korting op de opmaat gemaakte gehoorbescherming! Deze richt zich op spraak, is regelbaar met een smartphone, oplaadbaar en bijna onzichtbaar! En last but not least om vlot en vakkundig uw hoorconditie vast te stellen, heeft HoorPartners een hoorconditietest ontwikkeld. Speciaal voor u bieden wij deze test t.w.v. € 45,- volledig gratis aan! Wilt u graag gebruik maken van deze unieke kans? Zet uw wekker dan snel aan!

GEHELE COLLECTIE GÖTTI EN EXTRA SPECIALIST AANWEZIG

Het Zwitserse brillenmerk Götti behoudt eenvoud in zijn mooiste vorm en drukt karakter het beste uit. Elk ontwerp is innovatief, traditioneel en tijdloos. Vrijdag tussen 12.00 en 18.00 uur hebben wij de gehele collectie van Götti in huis! Bovendien is er een extra specialist van het merk aanwezig die u alle ins en outs over de diverse monturen kan vertellen!

GEHELE COLLECTIE PRODESIGN EN EXTRA SPECIALIST AANWEZIG

Het Deense brillenmerk ProDesign behoudt altijd de relatie tussen functionaliteit en visuele expressie in hun brillen. De perfecte mix tussen slimme details en subtiele enkelvoud geeft een ‘boost’ aan uw dagelijkse outfit! Vrijdag tussen 12.00 en 18.00 uur hebben wij de gehele collectie ProDesign in huis! Bovendien is er een extra specialist van het merk aanwezig die u alle ins en outs over de diverse monturen kan vertellen!

GEHELE COLLECTIE PIERO MASSARO EN EXTRA SPECIALIST AANWEZIG

Houdt u van opvallende kunstwerken? Dan is de monturencollectie van de Italiaanse brillenkunstenaar Piero Massaro wellicht een goede optie voor u. Deze maatwerkbrillen zitten vol opvallende elementen, inclusief een eigenwijs tintje en uiteraard ontworpen met passie en frisse originele details. Wees er wel snel bij, want wereldwijd worden er, per model en kleur, maar een beperkt aantal geproduceerd! Vrijdag tussen 12.00 en 18.00 uur hebben wij de gehele collectie van Piero Massaro in huis! Bovendien is er een extra specialist van het merk aanwezig die u alle ins en outs over de diverse monturen kan vertellen!

15% MONTUURKORTING

Tussen 16:00 en 17:00 ontvangt u 15% montuurkorting op de gehele aanwezige collectie van correctiemonturen. Deze actie is geldig bij aankoop van een complete bril tussen 16.00 en 17.00 uur, niet geldig op zonnebrillen en niet te combineren met andere acties.

Komt u op een later tijdstip terug om de bril te kopen? Dan kan uw korting zelfs oplopen tot 60%. Vraag naar de voorwaarden.

Combineren van kortingen niet mogelijk op één desbetreffend product.

U kunt bij gebruik van deze actie in veel gevallen ook nog profiteren van uw zorgvergoeding. Heeft u hier nog recht op? In de meeste gevallen declareren wij uw zorgvergoeding rechtstreeks. Wij bekijken dit graag samen met u in de winkel.